Radi na sebi svaki dan, ne samo za Novu godinu

IZVOR: prave.info 

Da li Nova godina predstavlja važan dan za vas? Da li i tada poželite nove promene, iskreno se nadajući da će se sve desiti samo od sebe? U životu, uglavnom, nije tako. Za sve što poželite da ostvarite, morate da radite, da učite, da se odreknete nekih stvari i mnogo štošta.

Promene se događaju onda kada odlučimo da neke loše navike zaista promenimo zbog sebe samih. Niko drugi nas ne može naterati, osim naše svesti. Važno je da imate viziju sebe u glavi. Šta očekujete nakon te promene? Kako ćete se osećati? Čega se oslobađate? Čemu pridajete značaj?

Važno je doneti odluke kojih ćemo se pridržavati. Prvi januar je zgodan datum da se započne sa pridržavanjem određenih odluka. Međutim, značajne odluke ne moraju da čekaju novogodišnje jutro. Ako želite sa nečim da prestanete, važno je da to uradite već danas. Odlaganje i čekanje odgovarajućeg datuma neće pomoći — bio to ponedeljak ili 1. u mesecu, zaista je svejedno.

Uredništvo prave.info vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike. U narednom periodu nastavljamo sa jedinstvenim životnim pričama, šarenolikim gradskim vestima i zanimljivim sadržajem za mlade u našem gradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *