„Neka zasija” u galeriji „Akvarijus”

IZVOR: prave.info, galerija Akvarijus 

Neka zasija je izložba modnih ilustracija koja će biti otvorena sutra 16. aprila,  u galeriji Akvarijus u Kosovskoj Mitrovici, u 20 časova.

Autorka ove izložbe je Isidora Mirković, učenica četvrtog razreda Gimnazije u Kosovskoj Mitrovici. 57012595_2551068288301413_3928239739609546752_n

Svi zainteresovani će moći da posete izložbu i da vide preko trideset ilustracija i crteža ove mlade i ambiciozne autorke. Takođe, posetioci će biti u prilici da na licu mesta prate nastajanje jedne Isidorine modne kreacije.

Radovi Isidore Mirković biće izloženi u Akvarijusu do 22. aprila.

Isidora Mirković o izložbi…

Kada želim nešto da zasija, prekrijem to šljokicama i premažem sunčanom žutom i zlatnom bojom. „Nije zlato sve što sija“, a nije ni sunce. Ova izložba je dokaz za to. Ovu kolekciju stvorio je sjaj iskri, da se razumemo. Međutim, to su iskre kreativnosti, iskre želje u oku, iskre talenta, i, one najsjajnije, iskre truda, rada i podrške. Kada je modni dizajn u pitanju, stalno se prepliću raznorazni cirkoni, kristali, biseri, šljokice, pa i dijamanti. Ovo nije samo modni dizajn, a moda nisu samo par cipela, haljina i torba. Moda je umetnost i igra bez granica. Granice se pomeraju stalno. Pomera ih magija a magiju čine sjaj i iskre. Zato dragi moji – Mejk it šajn.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *